Psihološko svetovanje za pare

Pri psihološkem svetovanju za pare obravnavamo partnerske izzive in težave v odnosu med partnerjema. Poudarek je na grajenju kvalitetnega in ljubečega partnerskega odnosa, v katerem se oba partnerja počutita sprejeto, ljubljeno in varno. 

Odnosi so nemalokrat zahtevni, saj vsak posameznik v odnos prinaša svoje vrednote, prepričanja, navade … pri čemer lahko zaradi razhajanj hitro naleti na nerazumevanje drugega v odnosu. Nenehni konflikti hitro načnejo našo partnersko zvezo, v kateri se kar naenkrat ne počutimo več dobro. Takrat običajno pomislimo na to, kako lažje bi bilo oditi iz odnosa, vendar to ni vedno edina možna pot. 

Marsikdaj obstaja več rešitev, vprašanje pa je, koliko truda sta v odnos pripravljena vložiti oba partnerja. 

Gradnja uspešnega in zadovoljujočega partnerskega odnosa je namreč nenehen proces, ki zahteva predvsem odprto in iskreno komunikacijo, aktivno poslušanje, razumevanje in sprejemanje ter sposobnost obvladovanja konfliktov. Vsega tega se s pomočjo različnih tehnik učimo v procesu psihološkega svetovanja.

Psihološko svetovanje za pare poteka v varnem in zaupnem okolju. Trajanje oziroma število srečanj je odvisno od specifike težav in izzivov, s katerimi par pride v proces.

Psihološko svetovanje za pare se izvaja izključno v živo.

Rezervirajte svoj termin za psihološko svetovanje za pare

Izpolnite spodnji obrazec in rezervirajte svoj termin za psihološko svetovanje za pare.