EPIZODA #47 – Ko bi se morali ustaviti, pa se “ne moremo” – s Tiko in Tamaro

47. epizoda podkasta Ogledalo je prva epizoda, v kateri gostim kar dve sogovornici.

Tiko Hribar (⁠@tixibeauty⁠), ki sem jo gostila že v podkast epizodi #45 – “Koža je ogledalo tega, kar se dogaja v našem telesu”. Tokrat se nama je pridružila še Tamara Lampe (prej Simovič) (⁠@tamarasimovic⁠). Tika in Tamara sta krasni sogovornici in vesela sem, da sta tako zelo iskreno spregovorili o svojih izkušnjah.

V tej epizodi smo prostor namenile temi, s katero se srečuje veliko ljudi – to je deloholizem in nezmožnost vzeti si čas za počitek. Govorile smo tudi o postavljanju meja, preden začnemo drseti v izgorelost in podale vsaka svojo izkušnjo. Ugotovile smo, da hitrih rešitev na področju duševnega zdravja ni.

Nanizale smo nekaj možnosti za rešitve, ki jih ob tem imamo. Morda se boste tudi vi našli v občutkih, o katerih govorimo. Kljub temu, da v podkastu izveste nekaj praktičnih napotkov, ki so za vas lahko uporabni, je pomembno, da se zavedate, da ta podkast ni nobeno nadomestilo za ustrezno strokovno pomoč, če jo potrebujete. Delo na sebi je dolgotrajno delo in s podporo ustreznega strokovnjaka je lahko lažje in učinkoviteje.

Tudi današnjo epizodo podpira sponzor, podjetje Avemed. Njihovo poslanstvo je povezovanje prvovrstnih, najbolj kakovostnih, varnih in do narave ter virov prijaznih proizvajalcev prehranskih dopolnil in izdelkov za osebno nego. Njihova osrednja vrednota je odgovornost do ljudi, zato v spletni trgovini avemed.si najdete le skrbno izbrane izdelke, osnovane na podlagi znanstvenih dognanj, saj ničesar ne želijo prepustiti naključju. Vabljeni, da se tudi vi oglasite v njihovi spletni trgovini in podprete svoje psihično in fizično zdravje z njihovimi naravnimi prehranskimi dopolnili.

Povezava do spletne trgovine je TUKAJ.

Če ob nakupu vtipkate koto OGLEDALO15 prejmete 15% popust (koda ni affiliate).

Epizodo lahko poslušate tukaj:
Ali na svoji najljubši podkast aplikaciji:

Za vsa vprašanja, komentarje in mnenja sem vam na voljo na [email protected]