MOTIVACIJSKA SPLETNA DELAVNICA

🌟 MOJE LETO 2024 🌟

Ali želite, da bo leto 2024 vaše najboljše leto doslej? Se želite naučiti praktičnih orodij in strategij, s katerimi boste dosegli svoje cilje ter živeli bolj izpolnjeno življenje? Če je vaš odgovor pritrdilen, je ta spletna motivacijska delavnica prava izbira za vas!

🚀 Zakaj bi si podarili to motivacijsko delavnico?

Več kot le teorija:  Verjamem, da se resnična sprememba zgodi z dejanji, zato sem za vas pripravila vaje, ki vas bodo navdušile in vas spodbudile k dejanjem. Gre za izkustveno delavnico, kjer bo velik poudarek na doživljanju prijetnih občutkov. Če bi to delavnico morala predstaviti s formulo, bi izgledala nekako takole:

90% praktičnega dela + 10% teorije = spletna motivacijska delavnica Moje leto 2024

🌐 Celosten pristop: Delavnica zajema vse pomembne vidike vašega življenja. Poglobili se boste v svoje psihofizično počutje, zadovoljstvo z življenjem, samomotivacijo, oblikovanje dosegljivih ciljev. Naučili se boste kako se z zadostno mero samozaupanja podati iz cone udobnja.

🎓 Strokovna podpora in izkušnje: To delavnico za vas izvajam že od leta 2019. Vsebinsko je sestavljena iz preverjenih tehnik, ki so se mi tudi v praksi izkazale kot učinkovite.

🖥️ Udobno in praktično: Na delavnici boste prisotni preko spleta, zato jo boste izvajali v udobju svojega doma. Potekala bo preko platforme Google Meet. Potrebujete le internetno povezavo in že ste pripravljeni na nepozabno doživetje.

🗓️ KDAJ? 

Sobota, 13. 1. 2023, od 9.00 do 12.00 (do kosila 😉)

📍KJE?

V živo preko spleta (Google Meet).

Kamera in mikrofon nista nujno potrebna. Vse vaje boste izvajali individualno. Povezavo do spletne delavnice dobite pravočasno na svoj e-mail, ki ga zapišete ob naročilu. Posnetka tokrat zaradi narave delavnice ne bo na voljo.

moje leto 2024 motivacijska delavnica (2)

Prijavite se zdaj in si zagotovite svoje mesto na motivacijski spletni delavnici, ki bo prijetno popestrila vaše leto 2024 ! 💪 🌈

Spletna motivacijska delavnica zajema:

  • krajši teoretični del za lažje razumevanje in namen vaj
  • vaje, ki jih dobite kot gradivo v PDF obliki (delovni listi)
  • predstavitev in prikaz tehnik za samomotivacijo, ki jih boste na delavnici preizkusili individualno
  • obilico prijetnih in navdihujočih trenutkov
  • strokovno podporo
moje leto 2024 motivacijska delavnica

Moje leto 2024 - spletna motivacijska delavnica

27

📌 Pomembno: Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo. To je vaša priložnost, da si leto 2024 pobarvate v svoje najljubše barve!

lahkotno v poletje špela
spela-about-crte2
spela-about-crte
about_01-4
about_01-5

Spletno delavnico vodim Špela Kresnik, mag. psihologije. Skozi svoje večletne izkušnje vodenja delavnic in predavanj ter individualnega dela s posamezniki sem ugotovila, da ljudem manjka znanja o tem, kako se soočati z neprijetnimi čustvi. Zato sem za vas pripravila spletno delavnico z naborom vaj in tehnik, ki so se mi v praksi že večkrat izkazale kot uporabne in v pomoč.

Verjamem, da bodo v pomoč tudi vam. Čas je, da pridobite novo in za vas koristno znanje.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Mnenja udeležencev preteklih tečajev in delavnic:

Pridružite se nam na 3-urni spletni izkustveni delavnici, ki bo vaše leto 2024 obarvala v vaše najljubše barve! S strokovno podporo in izkušeno izvajalko boste doživeli krasno potovanje in spoznali ključne vaje in tehnike, ki vam bodo pomagale celostno pogledati na življenje, se samomotivirati, postavljati dosegljive cilje in stopiti iz cone udobja. Udeležba preko Google Meet omogoča udobno sodelovanje od koderkoli. Ne odlašajte, število mest je omejeno – prijavite se zdaj za nepozabno motivacijsko izkušnjo! 💪🌟

Spletna delavnica bo potekala v živo preko spleta. Posnetka zaradi narave delavnice ne bo.  

Prijave so možne le do 7. 1. 2024

Opozorilo: Ob morebirni odjavi se kupnina NE vrača (lahko pa jo izkoristite za drug izdelek oziroma storitev).