IZOBRAŽEVANJE S PRAKTIČNIMI VSEBINAMI ZA DELO NA SEBI

Moči, znanje in izkušnje sva združili dve psihologinji, dr. Mojca Čerče in Špela Kresnik. Obe si srčno želiva soustvarjati prijetneši šolski prostor in nasploh prijetnejši svet. Seminarji temeljijo teoretičnem znanju, podkrepljenim z večletnimi izkušnjami iz prakse. Obogateni so s praktično uporabnimi vsebinami, ki jih lahko prenesete v svoje delo in svoj vsakdan.

Predstavljava vam štiri seminarje, ki bodo izvedeni v šolskem letu 2023/24. Vsak udeleženec prejme gradivo. Posamezno izobraževanje traja 8 pedagoških ur in je razdeljeno v dva sklopa po 4 pedagoške ure. Za posamezno izobraževanje prejmete 0,5 točke.

Na posamezno izobraževanje se prijavite preko sistema KATIS.

Seminarji potekajo online (v živo preko spleta, posnetki niso na voljo)

Število mest je omejeno!

Torki in četrtki med 16:00 – 19:00 

(točne datume najdete v nadaljevanju)

Kotizacija za zaposlene v VIZ, prijavljene S SOGLASJEM ravnatelja znaša 8,63 EUR in je delno sofinancirana s strani MIZŠ

Za prijavljene brez soglasja kotizacija znaša 17,26 €

4. SEMINAR

Odličnost brez popolnosti: kako prepoznati in obvladovati pasti ter priložnosti perfekcionizma

Naučili se boste:

  • prepoznavati in razumeti perfekcionizem kot osebnostno lastnost pri sebi, učencih, dijakih in drugih;
  • razumeti pasti in priložnosti perfekcionizma ter kako slednje izkoristiti.

Spoznali boste:

  • strategije za obvladovanje miselnih vzorcev perfekcionizma in se jih naučili uporabljati tudi pri delu z dijaki.
DATUM IZVEDBE*:

1. del – torek, 19. 3. 2043 od 16ih do 19ih
2. del – četrtek 21. 3. 2024 od 16ih do 19ih

POMEMBNO: Obvezna prijava preko sistema KATIS. 

*opozorilo: v primeru višje sile se lahko zgodi, da se datum izvedbe zamakne. V tem primeru boste pravočasno obveščeni.

Mnenja zadovoljnih udeležencev

O IZVAJALKAH

Dr. Mojca Čerče, univ. dipl. psih. je kot predavateljica psiholoških predmetov zaposlena na Šolskem centru Slovenj Gradec. 15 let je poleg poučevanja delala tudi v šolski svetovalni službi. Je kognitivno vedenjska terapevtka, članica Komisije za etična vprašanja pri Društvu psihologov Slovenije in soavtorica priročnikov psihologije na ZRSŠ. Redno se udeležuje različnih domačih konferenc, okroglih miz, posvetov, izvaja predavanja za učitelje ter je avtorica več strokovnih in znanstvenih člankov.

Raziskovalno se avtorica ukvarja s procesi motivacije, volje in čustev pri učenju ter njihovim vplivom na delovanje možganov ter kakovost učnega procesa.

Njeno poslanstvo je zavzemanje za duševno zdravje. V svoje delo zato redno vključuje teme krepitve duševnega zdravja, sobivanja, strpnosti in umirjanja, iskanja ravnovesja v sebi, konstruktivnega dialoga in krepitve dobrega v ljudeh. Je mama dveh otrok, partnerka, hčerka, … ljubiteljica joge, narave in Življenja.

Špela Kresnik, mag. psihologije je proaktivna in ambiciozna psihologinja in podjetnica. Izvaja psihološka svetovanja za mladostnike, odrasle, pare in družine z mladostniki. Je tudi izvajalka delavnic in predavanj s področja psihologije in voditeljica podcasta Ogledalo, v katerem skuša ljudem približati psihološke tematike in jih spodbuditi k osebni rasti.

Udeležuje se različnih usposabljanj, s katerimi krepi veščine, potrebne za njeno delo. Trenutno svoje znanje izpopolnjuje na študiju sistemske družinske psihoterapije. Njeno poslanstvo je usmerjati ljudi k iskanju odgovorov in rešitev znotraj sebe ter razvijati njihov potencial.

V življenju jo vodi hvaležnost, obožuje živali, naravo in njene darove. Ustvarjanje in branje knjig pa je njene vrste sprostitev.

KONTAKT

V primeru vprašanj naju lahko kontaktirate na telefon ali e-mail.

040 575 184 (Špela)

[email protected]

#zikzag_carousel_66238865ae9cd .slick-arrow:before, #zikzag_carousel_66238865ae9cd .slick-arrow:after { border-color: #222222; } #zikzag_carousel_66238865ae9cd .slick-arrow{ background-color: #222222; }#zikzag_carousel_66238865ae9cd .slick-arrow:hover { background-color: #989898; } #zikzag_carousel_66238865ae9cd .slick-arrow:hover:after, #zikzag_carousel_66238865ae9cd .slick-arrow:hover:before { border-color: #989898; }