SPLETNO PREDAVANJE ZA BOLJŠE ODNOSE IN VEČ SAMOSPOŠTOVANJA

Kako graditi mostove do boljših odnosov?

KDAJ? 

Četrtek, 24. 10. 2024, ob 18ih

KJE?

V živo preko spleta.

Prijave so možne do 22. 10. 2024

Imate občutek, da vaši odnosi niso takšni, kot bi si želeli? Se vam dogaja, da raje ostajate tiho, namesto, da bi povedali, kako se počutite in kaj želite? Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste se počutili preobremenjeni z zahtevami drugih? Morda ste poskušali ugajati vsem, a ste na koncu izčrpani in nezadovoljni? 

Niste sami. Mnogo ljudi se znajde v začaranem krogu tovrstnih odnosov. Dobra novica je, da lahko iz tega začaranega kroga izstopite. To vam omogoča znanje, ki ga boste dobili na spletnem predavanju.

Kaj pridobite s spletnim predavanjem?

Na spletnem predavanju boste pridobili ključna orodja in znanja, s katerimi boste lahko izboljšali svoje odnose in komunikacijo (do sebe in drugih):

👉 Kako začeti postavljati zdrave meje, ki varujejo vaše potrebe. Naučili se boste, kje in kako začeti, da boste v odnosih ostali zvesti sebi, hkrati pa ohranili spoštovanje do drugih.

👉 Zakaj je preveč trdih pravil v odnosih škodljivo in kako razviti več prožnosti. Spoznali boste, kako lahko več prilagodljivosti vodi k večji povezanosti, manj konfliktov in večjemu zadovoljstvu v odnosih.

👉 Kako se bolj jasno in samozavestno izraziti v odnosih. Odkrijte, kako lahko brez zadržkov poveste, kaj čutite in potrebujete, in tako ustvarite bolj iskrene in pristne povezave z drugimi.

👉 Kako prepoznati svojo vrednost in okrepiti samospoštovanje. Naučili se boste, kako izgraditi notranjo samozavest, da boste v odnosih bolj samozavestni, hkrati pa še vedno prijazni in spoštljivi do sebe in drugih.

boljši odnosi predavanje

Kolikokrat ste želeli nekaj povedati, a ste se ustavili, ker niste bili prepričani, kako se bo druga oseba odzvala? Morda ste se počutili, da vaš glas ni pomemben ali da vaše mnenje ne šteje. To je pogosta težava, ki vodi do občutka manjvrednosti in nezadovoljstva v odnosih.

V tem predavanju boste izvedeli, kako se bolj ceniti in okrepiti samospoštovanje, kar vam bo omogočilo, da boste v odnosih postali samozavestnejši in tako jasneje izražali svoje misli ter čustva. S tem boste dosegli več harmonije v odnosih in manj napetosti v sebi. 

Prijave so možne do 22. 10. 2024

Zakaj se udeležiti tega predavanja?

👉 Ker boste odkrili, kako graditi odnose, v katerih se boste počutili spoštovane in slišane. Naučili se boste vzpostaviti globlje in bolj harmonične povezave, tako doma kot na delovnem mestu.

👉 Ker se boste naučili, kako razviti samozavest, da jasno izrazite svoje misli in čustva. Namesto da se zadržujete ali prilagajate, boste lahko samozavestno postavili svoje meje in komunicirali na način, ki podpira vaše potrebe.

👉 Ker boste prepoznali svojo vrednost in si dali dovoljenje, da zasijete. Odklenili boste notranjo moč, ki vam bo omogočila, da pristopite k odnosom z večjo samozavestjo in avtentičnostjo.

👉 Ker si zaslužite odnose, kjer vladata razumevanje in spoštovanje. Naučili se boste, kako lahko majhne spremembe v komunikaciji prinesejo velike premike v kakovosti odnosov.

👉 Ker življenje z manj konflikti pomeni več miru in zadovoljstva. Manj nesporazumov, več povezanosti – in vsakodnevno življenje postane prijetnejše.

👉 Ker boste z manj stresa poskrbeli za svoje zdravje in dobro počutje. Boljši odnosi vodijo k večji umirjenosti, kar pozitivno vpliva na vaše telesno in duševno zdravje.

👉 Ker je skrb za lastno dobrobit ključ do boljših odnosov z drugimi. Naučili se boste, kako lahko poskrbite zase, ne da bi se ob tem počutili sebične – in kako bo to izboljšalo vaše odnose na vseh področjih.

boljši odnosi predavanje1

Dodatna prednost: Fleksibilnost, dostopnost in podpora

Spletna oblika predavanja vam omogoča, da se ga udeležite iz udobja svojega doma in prilagodite učenje svojemu ritmu. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava. Poleg tega spletno predavanje nudi dolgoročno podporo skozi dodatna gradiva in vaje, ki jih lahko uporabljate še dolgo po koncu predavanja.

Kaj dobite s prijavo na spletno predavanje?

    • spletno predavanje v živo (120 min)
    • dostop do posnetka predavanja*
    • PDF gradivo z vajami in ključnimi napotki iz predavanja
    • seznam priporočil za nadaljnje branje in poglobitev znanja

Vaša investicija: 47 eur

*dostop do posnetka bo možen še 14 dni po izvedbi predavanja

Prijave so možne do 22. 10. 2024

 Ne potrebujete kamere in mikrofona. Povezavo do spletnega srečanja dobite pravočasno na svoj e-mail, ki ga zapišete ob naročilu. Na voljo bo tudi posnetek za kasnejši ogled.

listi delavnica
lahkotno v poletje špela
spela-about-crte2
spela-about-crte
about_01-4
about_01-5

Spletno predavanje vodim Špela Kresnik, mag. psihologije.

Skozi svoje večletne izkušnje z vodenjem delavnic, predavanj in individualnega dela sem opazila, da ljudje pogosto ne vedo, kako postaviti zdrave meje, kako se jasno izražati in kako graditi harmonične ter funkcionalne odnose. Zato sem za vas pripravila spletno predavanje, ki vključuje znanje, napotke, preizkušene tehnike in vaje, s katerimi lahko izboljšate svoje odnose, okrepite samospoštovanje in prepoznate svojo vrednost.

Verjamem, da vam bo to znanje v veliko pomoč. Čas je, da naredite korak k boljšim odnosom in osebnemu zadovoljstvu.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Komu je namenjeno spletno predavanje?

Vsem, ki:

➡ želite zgraditi bolj harmonična in zadovoljujoča partnerstva, prijateljstva ali delovne odnose

➡ si želite več samospoštovanja in bolj samozavestno izražati svoje potrebe, želje in čustva

➡ razumete, da so zdravi odnosi ključni za dolgoročni uspeh in zadovoljstvo na različnih področjih življenja

➡ ščejo praktične, takoj uporabne tehnike za izboljšanje svojih odnosov in osebne rasti.

➡ želite doseči več notranje stabilnosti, kar lahko prispeva k večji motivaciji in osebnemu uspehu.

Prijave so možne do 22. 10. 2024

Spletno predvanje ne ponuja le trenutnih rešitev, ampak vas opremi z veščinami, ki vam bodo koristile na dolgi rok in vam pomagale ustvarjati trajne spremembe v odnosih in osebni rasti.

Izjave zadovoljnih sodelujočih na pretehklih dogodkih:

IZJAVE ZADOVOLJNIH SODELUJOČIH NA PRETEKLIH PREDAVANJIH:

feedbacki copy
feedbacki copy 2

Ste pripravljeni narediti korak k boljšim odnosom?

Prijavite se zdaj in začnite graditi močnejše, bolj zadovoljujoče odnose, kjer se boste počutili cenjeno in slišano.

Vaša investicija: 47 eur

Prijave so možne do 22. 10. 2024

Spletno predavanje bo potekalo v živo preko spleta. Na voljo bo tudi posnetek. 

OPOZORILO: Spletno predavanje je namenjeno psihoedukaciji in v nobenem primeru ni in ne more biti nadomestilo za ustrezno psihološko ali psihoterapevtsko obravnavo. Če se vam zdi, da svoje težave in odnose težje obvladujete, poiščite primerno strokovno pomoč. Če niste prepričani, ali je ta spletni tečaj za vas primeren, me lahko kadarkoli kontaktirate na [email protected].