EPIZODA #47 – Ko bi se morali ustaviti, pa se “ne moremo” – s Tiko in Tamaro

47 epizoda podkasta Ogledalo je prva epizoda, v kateri gostim kar dve sogovornici.

Tiko Hribar (⁠@tixibeauty⁠), ki sem jo gostila že v podkastu št. 45 (poslušajte epizodo 45 tukaj), v tokratni epizodi pa se nama je pridružila še Tamara Simovič (⁠@tamarasimovic⁠). Tika in Tamara sta ne le krasni sogovornici, ampak se mi zdita tudi čudoviti osebi in vesela sem, da sta tako zelo iskreno spregovorili o svojih izkušnjah.

V tej epizodi smo prostor namenile temi, s katero se srečuje veliko ljudi – to je deloholizem in nezmožnost vzeti si čas za počitek. Govorile smo tudi o postavljanju meja, preden začnemo drseti v izgorelost in podale vsaka svojo izkušnjo. Ugotovile smo, da hitrih rešitev na področju duševnega zdravja ni.

Nanizale smo nekaj možnosti za rešitve, ki jih ob tem imamo. Morda se boste tudi vi našli v občutkih, o katerih govorimo. Kljub temu, da v podkastu izveste nekaj praktičnih napotkov, ki so za vas lahko uporabni, je pomembno, da se zavedate, da ta podkast ni nobeno nadomestilo za ustrezno strokovno pomoč, če jo potrebujete. Delo na sebi je dolgotrajno delo in s podporo ustreznega strokovnjaka je lahko lažje in učinkoviteje.

Vabljeni, da spremljate Tiko (@tixibeauty) in Tamaro (@tamarasimovic) na njunih IG profilih, ki so polni koristnih idej in napotkov za življenje.

Tudi današnjo epizodo podpira sponzor, podjetje Avemed. Njihovo poslanstvo je povezovanje prvovrstnih, najbolj kakovostnih, varnih in do narave ter virov prijaznih proizvajalcev prehranskih dopolnil in izdelkov za osebno nego. Njihova osrednja vrednota je odgovornost do ljudi, zato v spletni trgovini avemed.si najdete le skrbno izbrane izdelke, osnovane na podlagi znanstvenih dognanj, saj ničesar ne želijo prepustiti naključju. Vabljeni, da se tudi vi oglasite v njihovi spletni trgovini in podprete svoje psihično in fizično zdravje z njihovimi naravnimi prehranskimi dopolnili. Povezavo do spletne trgovine je tukaj — https://www.avemed.si/trgovina

Ob nakupu lahko koristite 15% popust, če uporabite kodo OGLEDALO15 (koda ni affiliate).

Epizodo lahko poslušate tukaj:
Ali na svoji najljubši podkast aplikaciji:

Za vsa vprašanja, komentarje in mnenja sem vam na voljo na [email protected]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja